Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Превод
translation
Сметаме дека обезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.
Толкување
Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.
Организација на настани
Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница.
Консалтинг услуги
Конгресен сервисен центар спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.
Издавачка дејност
logo
Со текот на времето, покрај своите главни дејности, Конгресен сервисен центар развиваше нов сектор што се занимава со издавачката дејност.

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+