Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Обезбедуваме превод од/на следниве јазици:

 • Албански
 • арапски
 • белоруски
 • бугарски
 • чешки
 • кинески
 • дански
 • холандски
 • англиски
 • фински
 • француски
 • хебрејски
 • хрватски
 • италијански
 • јапонски
 • унгарски
 • македонски
 • германски
 • норвешки
 • полски
 • португалски
 • романски
 • руски
 • грчки
 • словачки
 • словенечки
 • српски
 • шпански
 • шведски
 • турски
 • украински
+