Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Без оглед дали се работи за деловен план, правен документ или стручен труд, осигурувањето дека не се направени критични грешки што може да влијаат врз вашиот кредибилитет е прашање од примарно значење.Затоа, за да ве ослободиме од таквите непотребни грижи, ние нудиме услуги за лектура што ќе ги исполнат вашите потреби за совршенство во однос на вашите писмени документи и датотеки на кој било јазик.

Нашите лекторски услуги се наменети за проверка на следново:

  • Типографски грешки(правопис и соодветна употреба на мали и големи букви)
  • Граматички грешки
  • Интерпункциски знаци и наводници
  • Синтактичка и семантичка структура (усогласување на предмет и прирок, доследност на мислите/идеите)
+