Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Сите наши внатрешни преведувачи, како и сите хонорарни соработници, имаат извонредни познавања на јазиците што ги преведуваат и, покрај тоа, поседуваат квалификации и имаат долгогодишно искуство во својата област на специјализација.

 • Рекламирање
 • Земјоделство
 • Уметност
 • Автомобилска индустрија
 • Банкарство
 • Брошури
 • Трговска комуникација/кореспонденција
 • Компјутерска литература
 • Образование
 • Електроника
 • Техника
 • Животна средина
 • Финансии
 • Историја
 • Гостопримство
 • Човечки ресурси
 • Информатичка технологија
 • Осигурување
 • Право
 • Книжевност
 • Прирачници
 • Маркетинг
 • Медицина
 • Музика
 • Прехрана
 • Фармација
 • Издавачка дејност
 • Природни Науки
 • Телекомуникации
 • Веб локации
+