Prkthime2 interpretatim2 EventsSq2

 

Kongres Service Center është një pikë referimi midis kompanive të përkthimit për cilësinë dhe ndjekjen e vazhdueshme të përsosmërisë.
Si rezultat i rritjes sonë të shpejtë, ne jemi gjithmonë në kërkim të përkthyesve dhe përkthyesve të aftë në çdo çift gjuhësh që duan të bashkohen me ekipin tonë.
Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në:
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. për në Shkup
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. për Beogradin
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. për në Sarajevë
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. për në Tiranë

+