Prkthime2 interpretatim2 EventsSq2

Congress Service Center u krijua në vitin 1999 në Shkup, Maqedoni dhe qëllimi ynë që nga dita e parë ka qenë që t'u ofrojmë klientëve tanë një garanci për ofrimin cilësor dhe në kohë të shërbimeve tona, si dhe për të lehtësuar ndërkombëtarizimin e bizneseve të klientëve tanë nga pikëpamja gjuhësore.
Duke njohur nevojën për përkthime profesionale, interpretim dhe organizimit të konferencave në Serbi, në vitin 2001 Congress Service Center krijoi një zyrë në Beograd dhe më pas në vitin 2012 edhe një në Sarajevë.

+