Prkthime2 interpretatim2 EventsSq2

Misioni:

Kompania jonë të bëhët përkthyesi kryesor në mbarë botën, interpretimi dhe menaxhimi i eventeve, duke siguruar nivelin më të mirë të cilësisë, shërbimit dhe këshillave profesionale për të gjithë klientët tanë me çmimin më të mire të mundshëm.

Vizioni:

CSC ka një vizion të vetëm: të siguroheni që jeni të kuptuar në mënyrë të përkryer në çdo gjuhë dhe të përkrahur nga ekipi më i mirë logjistik.

 

+