Конгресен Сервисен Центар

Со повеќе од 20 години искуство во обезбедувањето професионални услуги за превод, толкување и организација на конференции, КСЦ денес стана синоним за врвни услуги, високо квалитетни преводи, професионализам, кредибилитет и исклучителна вредност.

Конгресен Сервисен Центар

Со повеќе од 20 години искуство во обезбедувањето професионални услуги за превод, толкување и организација на конференции, КСЦ денес стана синоним за врвни услуги, високо квалитетни преводи, професионализам, кредибилитет и исклучителна вредност.

Previous
Next
0
НАСТАНИ
0
ПРЕВЕДЕНИ СТРАНИЦИ
0
ЕКСПЕРТИ

Услуги

Нашите Управители

Г-дин Јове ТОДОРОВСКИ

Управител за С. Македонија, Албанија и Бугарија

Г-ѓа Селма ТОТИЌ

Управител за БИХ

Г-дин Милош ПАУНОВИЌ

Управител за Србија

Организирани повеќе од 10 000 НАСТАНИ во 20+ години

Нашето друштво е препознатливо како Професионален организатор на конференции (ПОК) во регионот. Нашиот тим од пасионирани професионалци ќе ви помогне во секоја фаза од проектот. Обезбедуваме целосна организациска поддршка за техничко, креативно и логистичко спроведување на настаните.

Преведени повеќе од 1 МИЛИОН СТРАНИЦИ

КСЦ е сигурен партнер за превод што ги исполнува вашите критериуми и деловни
потреби. Обезбедуваме прецизна, културолошки точна и непречена комуникација
и сеопфатно разбирање со првокласни преведувачи, лингвисти
и лектори со неисцрпно професионално искуство.

ТОЛКУВАЧИ од светска класа на ваше барање

КСЦ гарантира навремени, професионални и доверливи услуги за толкување, вклучувајќи

Бестселери, нови изданија и популарни жанрови, сè на едно место во ПОЛИЦА

Може да ви помогнеме да го откриете вашето следно извонредно четиво во ПОЛИЦА каде што ќе ги најдете тековните бестселери, новите изданија на книги, книги по поволни цени и многу повеќе. Ги имаме популарните жанрови како белетристика, драма, поезија, класична литература, детска литература, научна литература, политички книги, прирачници и повеќе.

База на податоци со повеќе од 15 000 ЕКСПЕРТИ

Конгресен сервисен центар обезбедува и консултантски услуги и експертиза за рамковните договори од сите серии на EC COM и EX BENEF, како и спроведува проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ОН, ДФИД, итн.

Корпоративни ПАТНИ аранжмани

Конгрес Травел Сервис е основан во 2015 година. Започнавме како мала, но набргу станавме конкурентна агенција на туристичкиот пазар преку обезбедување управување со корпоративни патувања од светска класа и обезбедување исклучителни услуги за нашите клиенти.

Успешно спроведени повеќе од 40 договори за услуги на ЕК

Успешно спроведени повеќе од 40 договори за услуги на ЕК.

Testimonials