База на податоци со повеќе од
15 000 ЕКСПЕРТИ

Конгресен сервисен центар обезбедува и консултантски услуги и експертиза за рамковните договори од сите серии на EC COM и EX BENEF, како и спроведува проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ОН, ДФИД, итн.

Обезбедуваме мобилизирање на признаени и искусни експерти за распоредување насекаде во светот во многу краток рок. Нашата база на податоци брои над 15.000 кратки биографии.

Нашиот искусен интерен персонал обезбедува поддршка за целиот процес, од идентификација на соодветната експертиза од обезбедување
услуги од највисок квалитет, вклучувајќи

Логистичка поддршка
Осигурување квалитет
Набавки/ Тендерски постапки
Следење на напредокот во спроведувањето на проектите.

Клучот на нашиот успех лежи во квалитетот на нашите луѓе. Се повикуваат сите заинтересирани експерти да ни испратат кратка биографија (во образецот што го користи ЕУ) на office.sk@kscnet.com за да може да ги регистрираме во нашата база на податоци.

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.