Бестселери, нови изданија и популарни жанрови, сè на едно место во ПОЛИЦА

Бестселери, нови изданија и популарни жанрови, сè на едно место во ПОЛИЦА

Може да ви помогнеме да го откриете вашето следно извонредно четиво во ПОЛИЦА каде што ќе ги најдете тековните бестселери, новите изданија на книги, книги по поволни цени и многу повеќе. Ги имаме популарните жанрови како белетристика, драма, поезија, класична литература, детска литература, научна литература, политички книги, прирачници и повеќе.

Во Полица ќе ги најдете

  • Најдобрата книга на месецот
  • Најдобрата книга на 2019 г.
  • Бестселери
  • Нови изданија
  • Популарни жанрови
  • Книги по багателна цена
  • Книги по одлични цени
  • Добитници на награди
  • Книги за деца

со крајна цел да ги надмине потребите и очекувањата на клиентите.

Покрај тоа, ќе најдете одлични препораки за книги што би можеле да ве интересираат врз основа на вашето барање, како и за набараните и најподаруваните книги.

Се надеваме дека уживавте на веб страницата на polica.mk или може да ја посетите нашата книжарница на ул. Димитрие Чуповски бр. 26/1-1, 1000 Скопје, или може да ни се јавите на 389 2 325 72 73.

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.