Корпоративни патни аранжмани

Конгрес Травел Сервис е основан во 2015 година. Започнавме како мала, но набргу станавме конкурентна агенција на туристичкиот пазар преку обезбедување управување со корпоративни патувања од светска класа и обезбедување исклучителни услуги за нашите клиенти.

Ние сме корпоративна туристичка агенција што се истакнува со посебно приспособени, рентабилни решенија за патување без стрес за корпоративни групи и поединци, потпирајќи се на проверениот фонд на добавувачи што ни овозможува да договориме исклучително конкурентни летови, цени за сместување и трансфери.

Нашите канцеларии се сместени во срцето на Скопје, Северна Македонија и нашиот главен тим вклучува пет од најискусните туристички консултанти во секторот кои ќе го испланираат вашето патување, ќе ве чекираат на вашиот лет или хотел и ќе ви помогнат доколку имате потреба да направите промени додека сте на пат.

Нудиме комплетен опсег на услуги 24/7. Имајќи ги предвид потребите на патниците, ги нудиме најдобрите зделки за домашните и меѓународните дестинации.

Во Конгрес Травел Сервис имаме иновативен менталитет што е фокусиран на иднината на корпоративното патување. Нашите постигнувања? Во текот на последните пет години имаме просечна стапка на задоволство на клиентите над 90%.

Се фокусираме на секој аспект од вашето деловно патување, така што сè што треба да направите е да се фокусирате на вашите цели и на исходите од вашите патувања.

Нашата мисија

Да им обезбедиме висококвалитетно туристичко искуство на нашите клиенти во сите пазарни сегменти.
Нашата задача е да ги исполниме вашите потреби за патување.
Ако постои полесен начин како да стигнете некаде, ние ќе бидеме првите што ќе ви го соопштиме.
Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.