Организирани повеќе од
10.000 настаниво две децении

Низ годините управувавме со илјадници настани насекаде низ светот. Во КСЦ имаме сериозен пристап кон нашите настани и обезбедуваме управување за техничкото, креативното и логистичкото спроведување на секој настан.

Долу е наведен краток преглед на настаните што ги организиравме со текот на годините.

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.