Референци

КСЦ е горд на обезбедувањето услуги за Делегација на ЕУ, Совет на Европа, ИОМ, Светска банка, ОН, ОЕСР, Прајсвотерхаус Куперс, ЕК, ЕК/ДЕУ, ЦЕПОЛ, ВФД, ЦЕФТА, ЕТФ, ЕАСО, ЕУ-ЛИСА, ЕЦДЦ, министерства, амбасади, НВО и др.

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.