Издавачки услуги

Полица е издавачка куќа основана во 2012 година. Нашата визија е да бидеме водечка издавачка куќа што нуди иновативни и висококвалитетни содржини. Ние соработуваме со врвни издавачки куќи од цел свет за да го зголемиме бројот на комерцијални книги на македонскиот пазар и постојано работиме на понудата на нови и атрактивни наслови.

Во Полица може да ги најдете тековните бестселери, нови изданија, книги по одлични цени и многу повеќе од тоа. Ги имаме популарните жанрови како белетристика, драма, поезија, класична литература, детска литература, научна литература, политички книги, прирачници и повеќе.

Контактирајте не на https://polica.mk/за да ви помогнеме да го откриете вашето следно извонредно четиво, вклучувајќи

Покрај тоа, ќе најдете одлични препораки за книги што би можеле да ве интересираат врз основа на вашето барање, како и за набараните и најподаруваните книги. Се надеваме дека уживавте на веб страницата на polica.mk или може да ја посетите нашата книжарница на ул. Димитрие Чуповски бр. 26/1-1, 1000 Скопје, или може да ни се јавите на 389 2 325 72 73.

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно
контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.