Туристички услуги

Почувствувајте ја слободата на движењето со најдобрата корпоративна туристичка агенција, Конгрес травел сервис. Ако на вашето претпријатие му се потребни решенија за економично патување без стрес, се наоѓате на вистинското место. Го цениме вашето време и ќе го најдеме совршениот патен аранжман што соодветствува на вашите потреби.

Обезбедуваме решенија за првокласно корпоративно патување 24/7. Може да се опуштите бидејќи ние ќе го испланираме вашето деловно патување до најситниот детаљ, вклучувајќи

Конгрес травел сервис е членка на АТАМ со лиценца А во согласност со Законот за туризам на Република Македонија, издадена од Министерството за економија.

Имаме високо квалификувани вработени кои поседуваат ИАТА сертификати за меѓународно издавање авионски билети, како и сертификати за Глобалниот систем за резервации Амадеус.

Главните одлики на вработените се високиот степен на професионалност, доверливост, одржливост и навремено завршување на задачите што води кон доверба и задоволни клиенти.

Конгрес травел сервис е знак за извонреден квалитет!

Посетете го КТС на следнава врска http://congresstravelservice.com/

Би сакале да ни се обратите!

Ве молиме слободно
контактирајте нѐ доколку ви се потребни какви било дополнителни информации или имате барање за услуги.