Нашите Управители
ви посакуваат добредојде во КСЦ

Г-дин Јове ТОДОРОВСКИ
Управител за Северна Македонија, Албанија и Бугарија

Со повеќе од 20 години искуство како давател на услуги, КСЦ стана партнер од доверба за илјадници клиенти и овозможувач на висококвалитетни услуги, професионализам и исклучителна вредност.

КСЦ се стреми да биде водечки давател на услуги што ги посветува своите човечки ресурси на услугите од највисоко ниво и

професионалните совети за сите клиенти.

Г-ѓа Селма ТОТИЌ
Управител за БИХ

Ние сме друштво што е фокусирано на клиентите и се стреми кон врвен квалитет. Ќе продолжиме да напредуваме и да се подобруваме со секој следен чекор.

Со нетрпение очекувам многу успешни настани и проекти финансирани од меѓународни донатори, среќни вработени и клиенти, најдобрата можна услуга и уште посветла иднина.

Г-дин Милош ПАУНОВИЌ
Управител за Србија

Денес со гордост претставуваме тим од високо подготвени и сестрани специјалисти што секојдневно се стремат кон врвен квалитет во обезбедувањето на најдобрата можна услуга за нашите клиенти.

Нашата мисија е да го осигуриме задоволството на клиентите и обично велиме дека услугата е невидливиот знак за грижата за потребите на нашите клиенти.

Иако многу нешта се променија со текот на годините, определени темелни вредности остануваат исти.