АКЦИЈА 20% попуст на сите нарачки преку интернет!!! ДОМА СИ - ЧИТАЈ СИ

17.03.2020

Додека му пркосиме на коронавирусот седејќи дома, можеме да правиме многу корисни работи меѓу кои и – да читаме!
.
„Полица“ ве поттикнува насловите што сте ги меркале периодов да си ги нарачате од дома – во порака или преку нашата веб-страница www.polica.mk.
.а таа цел, сите наши наслови за нарачки преку интернет се со 20% попуст.

За да го добиете попустот при нарачка од нашата веб продавница внесете „STOP-COVI19“ (без наводници) во полето „Купон за нарачка“ - „Код на купонот“ и кликнете на копчето подолу  - „Внеси во нарачка".

 

Се гледаме и се читаме!