БЕЛА НОЌ И ВО ПОЛИЦА!

24.09.2020
Во сабота (26.09.) нашата книжарница ќе биде дел од еден од најубавите ноќни настани во Скопје: „Бела ноќ“. За сите шетачи низ градот и уживачи во уметноста и креативноста, нашата книжарница ќе биде отворена до полноќ, а во неа нашите изданија ќе можете да си ги купите со 30% попуст.
Се гледаме