Месец на малите љубопитковци: 20% попуст на изданијата за деца

04.09.2019

Драги родители на умни деца,

Го славиме септември и почетокот на учебната година. Во текот на целиот месец, во нашата книжарница сите изданија за деца во издание на „Полица“ ќе бидат по цени 20% пониски од редовните.

Ајде заедно да ја поттикнеме и да ја нахраниме љубопитноста на децата!

Ова се нашите изданија за деца:

ЕДИЦИЈА „ДОЗНАЈ И ПРОБАЈ...“
• „Астрономија“ – Никола Божиќ
• „Археологија“ – Весна Бикиќ
• „Како да снимиш филм“ – Радивоје Андриќ
• „Театар“ – Јасен Боко
• „Ботаника“ – Соња Дулетиќ-Лаушевиќ и Душица Јаношевиќ

ПРОДОЛЖЕНИЈА ЗА ЏОРЏ
• „Џорџ и тајниот клуч на универзумот“ – Луси и Стивен Хокинг
• „Џорџ и космичкиот лов на богатство“ – Луси и Стивен Хокинг
• „Џорџ и големиот прскот“ – Луси и Стивен Хокинг
• „Џорџ и непробојниот код“ – Луси и Стивен Хокинг

ЕКСПЕРИМЕНТИ И ТРИКОВИ
• „Урнебесна физика“ – Светислав Пауновиќ, Бранко Стевановиќ и Игор Коларов
• „Урнебесна хемија“ – Драгана Петровиќ-Косановиќ и Андреја Лесковац

БЕЛЕТРИСТИКА
• „Децата од Бучно Село“ – Астрид Линдгрен
• „Сара и заборавениот плоштад“ – Зоран Пеневски
• „Малечката Нини“ – Софи Шерер
• „Кралот Арктик и Северот“ – Зоран Тодоровски-Тоде
 

За да го добиете попустот при нарачка од нашата веб продавница внесете „919LBP20“ (без наводници) во полето „Купон за нарачка“ - „Код на купонот“ и кликнете на копчето подолу  - „Внеси во нарачка".

 

Се гледаме и се читаме!