ПОЛИЦА НА ТРКАЛА

18.06.2020

ПОЛИЦА НА ТРКАЛА
Во текот на целиот летен период нашата нова книжарница на тркала можете да ја најдете на влезот во Зоолошката градина во Скопје и да се освежите со некоја нова книга .