Книги во издание на Полица

Театар
250,00МКД
Уметноста во теоријата 1900-...
999,00МКД
Моби Дик или китот
600,00МКД
Како завршува светот
300,00МКД
Домашниот Учител
350,00МКД
Шагинска кожа
350,00МКД
Џорџ и непробојниот код
600,00МКД
Јас, Тајкунот
500,00МКД
Уште музика и муабети
500,00МКД
Празникот на Прчот
500,00МКД
Крајот на Еди
400,00МКД
Чудото
350,00МКД
Островот на Артуро
400,00МКД
Археологија
250,00МКД
Како да снимиш филм
250,00МКД
Сара и заборавениот плоштад
250,00МКД
Куклата на Кокошка
400,00МКД
Американски бунтовник
500,00МКД
Средба
250,00МКД
Мандарините том 1 и 2
600,00МКД
Желбата да се биде како сите...
250,00МКД
БОГОРОДИЧНАТА ЦРКВА ВО ПАРИЗ
500,00МКД
РОМАН ЗА ТРИСТАН И ИЗОЛДА
250,00МКД
Непријателска сила
350,00МКД