Книги во издание на Полица

Избрани драми
350,00МКД
Вагон ресторан
250,00МКД
Турнејата на готвачот :...
450,00МКД
Калифорнија Блуз
400,00МКД
Дракула
470,00МКД
Празникот на Прчот
500,00МКД
Моби Дик или китот
600,00МКД
УЛИС
600,00МКД
Од момче до маж : како...
400,00МКД
Богатството на цар Радован...
300,00МКД
Клетници 1
500,00МКД
Клетници 2
500,00МКД
БОГОРОДИЧНАТА ЦРКВА ВО ПАРИЗ
500,00МКД
Шагинска кожа
350,00МКД
Госпоѓа Бовари : провинциски...
350,00МКД
Чичко Горио
350,00МКД
Како да бидеш парижанка, каде...
700,00МКД
Постара, но подобра, сепак...
700,00МКД
ПОРОЈ ОД ПЕПЕЛ
150,00МКД
Кактус
550,00МКД
Роб
300,00МКД
АРОУСМИТ
400,00МКД
Љубена
350,00МКД
Највисокото дно
150,00МКД