Книги во издание на Полица

Шагинска кожа
350,00МКД
Госпоѓа Бовари : провинциски...
350,00МКД
Чичко Горио
350,00МКД
Како да бидеш парижанка, каде...
700,00МКД
Постара, но подобра, сепак...
700,00МКД
ПОРОЈ ОД ПЕПЕЛ
150,00МКД
Кактус
550,00МКД
Вагон ресторан
250,00МКД
Празникот на Прчот
500,00МКД
Роб
300,00МКД
АРОУСМИТ
400,00МКД
Љубена
350,00МКД
Највисокото дно
150,00МКД
Ослободениот Прометеј;...
200,00МКД
Чекајќи ги варварите
200,00МКД
Клетници 1
500,00МКД
Клетници 2
500,00МКД
Останување
350,00МКД
Спилата на Таниос
300,00МКД
Принцезата Бари
450,00МКД
БОГОРОДИЧНАТА ЦРКВА ВО ПАРИЗ
500,00МКД
Малечката Нини
250,00МКД
Децата од Бучно Село
300,00МКД
Сара и заборавениот плоштад
250,00МКД