Книги во издание на Полица

Предани
450,00МКД
Подарокот од Хамболт
400,00МКД
Отрантскиот замок
248,00МКД
Ние децата од железничката...
450,00МКД
Недрамски дела
300,00МКД
Најдобрата работа што никогаш...
450,00МКД
Највисока чест
600,00МКД
Марсовски хроники
350,00МКД
Корени од небото
350,00МКД
Концептуални револуции на...
500,00МКД
Книгите кои го проголтаа...
250,00МКД
Како завршува светот
300,00МКД
Како деца
350,00МКД
Историја на насилството
450,00МКД
Избраниот член
300,00МКД
Земно и небесно лозје
500,00МКД
Зборови
300,00МКД
Желбата да се биде како сите...
250,00МКД
Дивергенти
450,00МКД
Девијантност и социјална...
500,00МКД
Големиот Гетсби
250,00МКД
Гилгамеш
250,00МКД
Габите во Македонија
599,00МКД
Волците
500,00МКД