Книги во издание на Полица

Американски бунтовник
500,00МКД
Мандарините том 1 и 2
600,00МКД
Средба
250,00МКД
Непријателска сила
350,00МКД
Бело на црно
300,00МКД
Медеја
350,00МКД
Игра со очи : животната...
350,00МКД
Триесеттата година
350,00МКД
Повикот на земјата
350,00МКД
Сонуваат ли андроидите...
350,00МКД
Астрономија
250,00МКД
Човекот во високиот замок
450,00МКД
Џорџ и големиот прскот
600,00МКД
Обновен свет : Метерних,...
500,00МКД
Кандид ; Задиг
300,00МКД
Смртта на еден среќен човек
300,00МКД
Дали на Америка и треба...
500,00МКД
Билет во еден правец
300,00МКД
Последните наредби
350,00МКД
Света ноќ
300,00МКД
Светски поредок
500,00МКД
Исполин
350,00МКД
Џ.
300,00МКД
Музика и муабети : колекција...
500,00МКД