Qendra për shërbime kongresi

With more than 20 years of experience in professional translation, interpreting and conference organization services, CSC has come to be associated with service excellence, high quality translations, professionalism, credibility and outstanding value

Qendra për shërbime kongresi

With more than 20 years of experience in professional translation, interpreting and conference organization services, CSC has come to be associated with service excellence, high quality translations, professionalism, credibility and outstanding value

Previous
Next
0
NGJARJE
0
FAQE
0
EKSPERTË

Our CEOs

Mr. Jove TODOROVSKI

CEO for North Macedonia, Albania and Bulgaria

Mrs. Selma TOTIC

CEO for BiH

Mr. Milos PAUNOVIC

CEO for Serbia

Kemi organizuar më shumë se 10 000 ngjarje në dy dekada

Gjatë viteve ne kemi menaxhuar mjëra ngjarje në mbarë botën. Në CSC ne i marrim ngjarjet tuaja shumë seriozisht dhe ofrojmë menaxhmentin për realizimin teknik, krijues dhe logjistik të ngjarjes.

Kemi përkthyer mbi 1 MILION FAQE

CSC është partner i besueshëm i përkthimit që përmbush kriteret dhe nevojat e biznesit
tuaj. Ne ofrojmë komunikim preciz, të saktë në kontekst kulturor, të lehtë dhe
mirëkuptim gjithëpërfshirës me përkthyes të nivelit më të lartë, gjuhëtarë dhe
lektorë me përvojë të fuqishme profesionale

INTERPRETUES të klasit botëror në kërkesën tuaj

Ne kemi interpretues në mbarë botën për t’ju ndihmuar në konferenca, takime, seanca trajnimi, shoqërime, seanca gjyqësore dhe konferenca telefonike.

Më të shiturat, botime të reja dhe zhanre të njohura, të gjitha në një vend @POLICA

@POLICA ku ju do të gjeni librat më të shitura, botimet më reja të librave, libra me çmime të shkëlqyera, dhe shumë të tjera. Ne i kemi zhanret e njohura si belletristikë, dramë, poezi, litaraturë klasike, literaturë për fëmijë, literaturë shkencore, libra për politikë, doracakë udhëzues dhe të tjera.

Baza e të dhënave e më shumë se 15 000 EKSPERTËVE

Congress Service Center ofron shërbime të konsulencës dhe ekspertizë për të gjithë grupet e marrëveshjeve kornizë të EC COM dhe EC BENEF si dhe projekte të realizuara, të financuara nga Bashkimi Europian, Banka Botërore, DFID, UN, etj.

Organizimi i udhëtimeve korporative

Congress Travel Service është themeluar në vitin 2015. Ne kemi filluar si kompani e vogël por jemi bërë një agjenci shumë konkurruese në tregun e udhëtimit, duke ofruar menaxhim të udhëtimit koorporativ të klasit botëror dhe duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme për klientët tonë.

Kemi realizuar më shumë se 40 shërbime të kontratave me KE

Kompania jonë njihet si Organizator Profesional i Konferencave (OPK) në rajon. Ne kemi profesionist të apasionuar që do ju ndihmojnë juve në çdo fazë të projektit. Ne ofojmë mbështetje të plotë organizative për realizimin teknik, kreativ dhe logjistik të ngjarjes.

Dëshmi