Ekipi i CSC

Punëtorët tonë janë pasuria jonë më e madhe. Ne jemi aq të mirë sa edhe njërëzit tanë, prandaj ne jemi të përkushtuar që të punësojmë dhe të sjellim për ju ekspertët më të mirë të fushës. Ne kemi punësuar mbi 30 njerëz të kualifikuar dhe ne kemi një grup të madh të konsulentëve profesionist të nivelit më të lartë në të gjithë globin me ekspertizë specifike në shumë fusha.

Për secilin projekt apo angazhim të veçantë, ne grumbullojmë ekip të ekspertëve të klasit të parë të shumë gjuhëve në industrinë, funksionin, apo fushën e dhënë gjeografike, duke u mbështetur në rrjetin tonë global. Njerëzit tonë janë të njohur me korporatat kryesore lokale dhe liderët kryesorë të komunitetit dhe janë të udhëzuar mirë me komplikueshmërinë e praktikave profesionale të rajonit dhe nuancat e kulturës lokale.

Secili anëtar i ekipit në CSC ofron njohuri të ndryshme dhe bashkarisht ne sjellim ekspertizën më inovative dhe krijuese të tregut profesional.

Shërbimi më i mirë i mundshëm në treg mundësohet nga profesionistët tanë të apasionuar dhe të nivelit të lartë