Organizimi i udhëtimeve korporative

Congress Travel Service është themeluar në vitin 2015. Ne kemi filluar si kompani e vogël por jemi bërë një agjenci shumë konkurruese në tregun e udhëtimit, duke ofruar menaxhim të udhëtimit koorporativ të klasit botëror dhe duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme për klientët tonë.

Ne jemi agjenci korporative udhëtimi që shkelqen në përshtatjen e zgjidhjeve të udhëtimit me kosto efektive dhe pa stres për grupe korporative dhe individë, duke u mbështetur në një grup të testuar të furnizuesve që na mundëson të negociojmë udhëtime jashtëzakonisht konkurruese, norma të akomodimit dhe transfere.

Zyra jonë ndodhet në zemër të Shkupit, në Maqedoni të Veriut dhe ekipi jonë kryesor përfshin 5 konsulentë me më shumë përvojë në industrinë e udhëtimit të cilët do të planifikojnë udhëtimin tuaj, do të paraqiten për të vërtetuar fluturimin apo hotelin tuaj dhe do ju ndihmojnë nëse duhet që të bëni ndryshime në udhëtim.

Ne ofrojmë një spektër të plotë të shërbimeve 24/7. Duke marrë në konsideratë nevojat e udhëtarit, ne ofrojmë marrëveshjet më të mira të kursimit të buxhetit për destinacionet kombëtare apo ndërkombëtare.

Në Congress Travel Service, ne kemi të mendim inovativ për të ardhmen e udhëtimit të bizneseve. Rezultatet tona? Gjatë pesë viteve të fundit, shkalla e kënaqshmërisë të klientëve është mbi 90%.

Ne fokusohemi në çdo aspekt të udhëtimit tuaj të biznesit, prandaj gjithçka që ju duhet të bëni është të fokusoheni në synimet dhe rezultatet e udhëtimeve tuaja. 

Misioni i jonë

Të ofrojmë përvojë të cilësisë të lartë të udhëtimit për klientët tonë në të gjithë segmentet e tregut.
Në mundësojmë që kompania jonë të përmbushë nevojat e udhëtimit tuaj.
Nëse ka një mënyrë më të lehtë për të arritur atje, ne do jemi të parët që do ju tregojmë.
Do të donim që të dëgjojmë nga ju!

Nëse ju nevojitet ndonjë informatë shtesë apo keni kërkesë për shërbime, mos hezitoni që të na kontaktoni