Drejtorët tonë ekzekutiv
ju mirëpresin në CSC

Mr. Jove TODOROVSKI
CEO for NorthMacedonia, Albania and Bulgaria

Me më shumë se 20 vite si ofrues të shërbimeve, CSC është bërë partner kredibil dhe i besueshëm i mijëra klientëve dhe mundësues i shërbimit të cilësisë të lartë, profesionalizmit dhe vlerës të jashtëzakonshme.

CSC synon që të jetë ofruesi lider i shërbimeve duke përkushtuar burimet tona njerëzore për një nivel të shkëlqyer të shërbimeve cilësore dhe këshillave profesionale për të gjithë klientët.

Mrs. Selma TOTIC
CEO for BiH

Ne jemi një kompani e fokusuar drejtë klientit dhe gjithmonë përkushtohemi drejtë përsosshmërisë. Ne do të vazhdojmë të përparojmë dhe do të përmirësohemi në çdo hap të udhëtimit tonë.

Pres që të kemi shumë ngjarje të suksesshme dhe projekte të financuara nga donatorët ndërkombëtarë, punëtorë dhe klientë të entuziazmuar, shërbime më të mira të mundshme dhe një të ardhme edhe më të ndritur.

Mr. Milos PAUNOVIC
CEO for Serbia

Sot ne jemi krenar që përfaqësojmë një ekip shumë të përgatitur dhe të gjithanshëm të specialistëve të cilët çdo ditë janë të përkushtuar drejtë përsosshmërisë në ofrimin e shërbimeve më të mira të mundshme për klientët tonë.

Misioni jonë është që të sigurojmë kënaqshmërinë e klientit dhe ne duam të themi se shërbimi është një shenjë e padukshme e kujdesit. Edhepse shumë gjëra kanë ndryshuar gjatë viteve, disa vlera themelore mbesin të njëjtat.