Shërbimet e botimit

Polica është shtëpi botuese e hapur në vitin 2012. Vizioni jonë është që të jemi shtëpi botuese lidere që ofron përmbajtje inovative dhe të cilësisë të lartë. Ne punojmë me shtëpitë më të mira botuese të botës me qëllim që të rrisim numrin e librave komercial në tregun maqedonas dhe vazhdimisht punojmë që të ofrojmë tituj të rinj dhe tërheqës.

Te Polica ju do të gjeni librat më të shitur – best sellers, botimet e reja të librave, libra me çmime të shkëlqyera, dhe shumë të tjera. Ne kemi zhanret e njohura si bellestrikë, dramë, poezi, literaturë klasike, literaturë për fëmijë, literaturë shkencore, libra për politikë, doracak udhëzues dhe të tjera.

Na kontaktoni në https://polica.mk/ që ne t’ju ndihmojmë të zbuloni leximet tuaja të ardhshme duke përfshirë:

Përveç kësaj, ju do të gjeni rekomandime shumë të mira të librave që mund të jenë të interesit tuaj duke u bazuar në kërkesën tuaj, si dhe librat më të dëshiruar dhe më të dhuruar. Ne shpresojmë se ju do të kënaqeni me ballinën e polica.mk ose ju mund të vizitoni shitoren në Rr. Dimitrie Chupovski nr. 26/1-1, 1000 Shkup, ose ju mund të na kërkoni në 389 2 325 72 73.

Do të donim që të dëgjojmë nga ju!

Nëse ju nevojitet ndonjë informatë shtesë apo keni kërkesë për shërbime, mos hezitoni që të na kontaktoni