Shërbimet e udhëtimit

Ndjeni lirinë lëvizjes me agjencinë më të mirë të udhëtimit korporativ – Congress Travel service. Nëse biznesit tuaj i nevojitet zgjidhje udhëtimi pa stres dhe me kosto efektive ju jeni në vendin e duhur. Ne vlerësojmë kohën tuaj dhe do të gjejmë arranzhimin e përsosur të udhëtimit që përshtatet me nevojat tuaja.

Ne ofrojmë zgjidhje të udhëtimit korporativ të klasit botëror 24/7. Ju mund të relaksoheni sepse ne mund të planifikojmë udhëtimin tuaj të biznesit në detajet më të vogla duke përfshirë

Congress Travel Service është anëtar i ATAM, duke mbajtur Licensën A, në pajtim me Ligjin mbi turizmin në Republikën e Maqedonisë të lëshuar nga Ministria e Ekonomisë.

Ne kemi staf shumë të kualifikuar të cilët janë bartës të certifikatаve IATA në lëshimin ndërkombëtar të biletave të fluturimit , si dhe certifikata për Sistemin e Rezervimit Global Amadeus.

Cilësitë kryesore të punëtorëve janë niveli i lartë i profesionalizmit, besueshmëri, qëndrueshmëri dhe përfundim të detyrave në kohë që rezulton në klient që kanë besim dhe janë të kënaqur.

Congress Travel Service është nënshkrim i përsosshmërisë!

Do të donim që të dëgjojmë nga ju! Nëse ju nevojitet ndonjë informatë shtesë apo keni kërkesë për shërbime, mos hezitoni që të na kontaktoni.

Vizitoni CTS në këtë link http://congresstravelservice.com/

Do të donim që të dëgjojmë nga ju!

Nëse ju nevojitet ndonjë informatë shtesë apo keni kërkesë për shërbime, mos hezitoni që të na kontaktoni